Za vse informacije nas pokličite!
Tel.: 01 724 82 05 / Gsm: 070 168 855
Mail:
info@hrovat.net

Okna in vrata

Okna pri brunaricah

Pri naših brunaricah so na voljo različne debeline stene, za različne objekte, ki jih ponujamo. Debelejša kot je stena, boljša je izolacija brunarice. Vsaki debelini stene pa je potrebno prilagoditi tudi okna. Okna, ki jih ponujamo, se izdelujejo v istem podjetju, kot brunarice, zato so popolnoma prilagojena obliki, dimenzijam in sistemu vgradnje.

Okna proizvajalca Logcabins LV so ročno izdelana v vrhunski kvaliteti, prilagojena pa so prav vsaki brunarici iz naše ponudbe. Ne glede na to ali govorimo o majhni leseni vrtni uti ali stanovanjski hiši, je kvaliteta izdelave vedno vrhunska. Okna so izdelana iz lesa – ne uporabljamo plastičnih ali drugih umetnih mas. Les, ki ga uporabljamo za izdelavo oken je sušen v sušilnici in vsebuje 9% vlažnost. Pri brunaricah, ki imajo stene debele 28mm vam ponujamo okna z enojnim steklom, pri brunaricah debelin 34mm, 44mm, 70mm ali 90mm pa vgradimo okna z dvojnim steklom, ki omogočajo boljšo izolacijo. Vsa okna pri hišah z dvojno steno (34mm + 34mm in 44mm + 44mm) prav tako uporabljajo dvojno steklo.

Proces ročnega izdelovanja oken vključuje uporabo dvojnega silikonskega kita in pocinkane zaščite pod steklenim delom okna, ki preprečuje, da bi se voda zadrževala na oknu. Tako se izognemo morebitnemu gnitju. Elementi v oknu so lepljeni s tehniko pero-utor – to je proces, ki je pri konkurenci pogosto prezrt.

Ne glede na to, ali govorimo o oknih z enojnim ali dvojnim steklom, stopnja varnosti je vedno na prvem mestu – uporabljamo 5 točkovni sistem zaklepanja!

Izbirate lahko med okni z vgrajenimi lesenimi križi (tradicionalen videz) ali brez njih. Vgradnja polken ni v ceni, je pa montaža le teh prav tako mogoča!

Vrata pri brunaricah

Ko gre za varnost, smo so v podjetju Logcabins LV poskrbeli na več inovativnih načinov. Vrata se odpirajo navzven, zato je možnost, da bi vsiljivci s silo poškodovali vrata veliko manjša. Uporablja se »deadlock« ključavnični sistem s setom treh ključev. Če se odločate za nakup brunarice, z dvema ali več prostori dobro premislite, kako želite, da se notranja vrata odpirajo. Če imate že predvideno, kako bodo prostori opremljeni, boste lahko tudi predvideli ali je bolje, da se vrata odpirajo navzven ali navznoter/na levo ali na desno – to je potrebno vedeti pred montažo objekta, saj se naknadno postavitev vrat ne da več spreminjati. Tako pri zunanjih kot pri notranjih vratih lahko izbirate med zastekljeno ali nezastekljeno različico. Z vrati podjetja Logcabins LV se boste počutili varno!

 

Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice Brunarice