Za vse informacije nas pokličite!
Tel.: 01 724 82 05 / Gsm: 070 168 855
Mail:
info@hrovat.net

O nas

Podjetje Mizarstvo Hrovat, ki je nastalo že v letu 1964 je s svojo strokovnostjo, znanjem iz izkušnjami prepričalo podjetje Logcabins LV. Tako smo postali ponosni ekskluzivni distributer znamke Logcabins LV! Mizarstvo Hrovat poleg brunaric izdeluje tudi lesene ograje, lesene fasade, lesene vrtne garniture, lesene terase, pergole, nadstreške, vroče kadi oz. lesene čebre, savne in ostale izdelke za zunanjo opremo vrta. Še en razlog več zakaj se odločiti za nas! Brunarico vam postavimo in opremimo njen vrt vse do zadnjega detajla. Več o nas si lahko preberete TUKAJ.

Našo celotno ponudbo si lahko ogledate na naslednjih spletnih straneh:

www.HROVAT.net
www.NEKAJZAME.net
www.BRUNARICE-LV.si

Ko se stranka odloča o nakupu brunarice (tako manjše kot večje) je pomembno zaupanje v kvaliteto in izkušnje, ki jih ima proizvajalec, distributer in izvajalec na terenu. Pri nas je stranka na prvem mestu, zato se vsakemu vprašanju ali mnenju posvetimo maksimalno – naj bo to tehnično vprašanje, pohvala ali graja.

Materiali, ki jih uporabljamo pri gradnji lesenih objektov so FSC certificirani, kar pomeni, da izbiramo le kvaliteten les iz preverjenih in nadzorovanih gozdov.

Kot eden prvih proizvajalcev tipskih brunaric, vrtnih hiš, lesenih garaž, počitniških hišic itd. se lahko znamka Logcabins LV pohvali s profesionalnim odnosom do vsake stranke in veliko izkušnjami pri gradnji in svetovanju. Podjetje se ukvarja z izdelavo tipskih brunaric že 22 let, znamka Logcabins LV pa je bila ustanovljena pred 12 leti. Danes se podjetje lahko pohvali z najširšo ponudbo tipskih lesenih hišic na svetu in garantirano najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno.

Nismo podjetje, ki je zraslo čez noč! Tisti, ki zrastejo hitro ponavadi tako tudi izginejo. Logcabins LV je finančno stabilna znamka, ki svoje sekcijske hiše/tipske brunarice prodaja po vsem svetu že 22 let. Rast podjetja je kontrolirana in večinoma financirana z lastnimi viri. Vršimo redno kontrolo tako kvalitete izdelave kot materiala, zato se nivo izdelkov iz naše ponudbe nenehno izboljšuje. Prav tako pa stremimo k širitvi ponudbe in tako naše brunarice približamo čim širši množici ljudi. Podjetje Logcabins LV se vsakodnevno ukvarja z načrtovanjem inovativnih in futurističnih dizajnov v skladu z modernimi eko-standardi. Podjetje je začelo svojo pot na angleškem trgu, danes pa si v Evropi lasti večinski tržni delež. Znamka Logcabins LV predstavlja simbol kakovosti, ugodne cene in prilagodljivosti glede na zahteve svojih strank!

 

Vsi izdelki se proizvajajo v Evropski uniji (Litva) z redno kontrolo kakovosti!

 

Materiali, ki so pri nas na voljo:

Smreka

Smrekov les uporabljamo za manjše in cenovno dostopnejše objekte, kot so vrtne ute, poletne hišice, brunarice za prosti čas ali enostavnejše garaže. Uporabljamo les 1.b kvalitete, ki zadostuje vsem potrebam. Grče v lesu ne izpadajo!

Sibirski macesen

Certifikat bonitetne odličnosti:

Pridobili smo certifikat bonitetne odličnosti (finančna ocena A), ki dokazuje da smo finančno stabilno in zaupanja vredno podjetje:

Certifikat bonitetne odličnosti Mizarstvo Hrovat

 

FSC certifikat:

Vse brunarice iz naše ponudbe so izdelane iz FSC certificiranega lesa. Forest Stewardship Council je neodvisna, neprofitna, nevladna organizacija, ki je vzpostavila mednarodni sistem certificiranja gozdov in stremi k ohranitvi gozdov ter vzpodbuja odgovorno gospodarjenje z njimi.

FSC certifikat predstavlja zagotovilo kupcem, da kot proizvajalec izdelkov iz lesa:

  • Podpiramo okolju primerno, družbeno koristno in gospodarno upravljanje z gozdovi.
  • Podpiramo uporabo domicilnih drevesnih vrst.
  • Ohranjamo biotsko raznovrstnost, reprodukcijsko sposobnost gozdov in ekoloških procesov v njih.
  • Pomagamo lokalni in širši družbi, da uživa dolgoročne koristi zaradi ohranjanja gozdnih virov ob upoštevanju dolgoročnega, trajnostnega načrtovanja upravljanja z gozdovi.
  • Podpiramo trajnostno gospodarjenje z gozdovi, ki zagotavlja dovolj donosa, ki ne gre na račun gozdnih virov, ekosistema ali prizadetih lokalnih skupnosti.

Certifikat, ki zagotavlja, da so naši materiali iz nadzorovanih in okolju neoporečnih virov.