Za vse informacije nas pokličite!
Tel.: 01 724 82 05 / Gsm: 070 168 855
Mail:
info@hrovat.net

Z brunarico boste stresu pomahali v slovo!

Zunaj pritiska mraz vi pa ste ravno prespali že tretjo budilko. Ko vas četrta le prebudi ugotovite, da imate natanko 10 minut, da se oblečete, umijete in popijete kavo. Če na poti do avta v kuhinjo slučajno zagledate še ostanek večerje, še toliko bolje. Ko natanko 9 minut po vstajenju pridete do vašega avta, ugotovite, da je ta čisto zamrznjen. Pomislite, da boste v službo spet vozili reli, ki vam ga tudi profesionalen dirkač ne bi zameril. In to se ponavlja iz tedna v teden. Želite si počitka, kjer bi si napolnili baterije in si spočili svoje utrujeno telo.

Z brunarico boste stresu pomahali v slovo!

 

Kaj pravite na svojo lastno brunarico? Nekje sredi gora, kjer je mir in tišina. Nič stresa, nič mobitela, nič nadležnih klicev šefa. Samo vi in vaša družina. Uživate v lepotah gora. Poleti se odpravite pohajkovat po okoliških vrhovih, pozimi pa skupaj delate snežene angelčke in snežnega moža. Nikogar ni, da bi zmotil to idilo.

 

Ni pa to edino okolje, kamor lahko umestimo brunarico. Odlično spada tudi na morsko obalo. Med zimskimi vikendi je to odlična rešitev, če niste pristaš mrzlega vremena. Medtem, ko drugo zmrzujejo, vi na morski obali ob prijetnejši temperaturi pijete kakav in s svoje terase gledate sončni zahod. Lahko bi se reklo, da je sneg pozabljen kot lanski sneg. Med poletnimi meseci pa to postane vaša poletna rezidenca. Vsak teden, komaj čakate petek, ko se boste lahko z družino zopet odpravili naproti sončnemu vikendu in morskim valovom. Sliši se odlično kajne?

 Brunarica

Brunarice s seboj prinašajo še druge prednosti. V njih se počutite, kot da bi se vrnili v daljno preteklost. Ob dotiku vaše kože z lesom, vas preplavijo spomini na preprostejši čas. V vas se vzbudijo čustva, ki so zapisana v naših genih. Namreč v leseni brunarici se počutite domače. Vse postane bolj pristno in resnično. Občutite svobodo. Občutite nekaj, kar nam je bilo v modernem svetu, kjer vladata beto in jeklo, odvzeto. Občutite pristni stik z naravo.

 

In ne nazadnje ljudje potrebujemo to. Potrebujemo pravi oddih, kjer nas ne moti nihče. Ker priznajmo si, da danes dopust ni več pravi dopust. Veliko ljudi na morje tovori prenosni računalnik, telefon je tako ali tako 24 ur vklopljen in dopust postane še en navaden teden v službi, le s to razliko, da je lokacija druga. Brunarica sredi gora pa zaradi večje odmaknjenosti od civilizacije omogoča pravi počitek in regeneracijo. Tudi če hočete delati, tega ne morete, saj ni signala. Seveda, je na morskih obalah to drugače. Ampak z nekaj volje si tudi tam ustvarite dopust brez službe in brez nepotrebnih motenj.

 

Tudi v naši ponudbi najdete veliko lepih in unikatnih brunaric. Med njimi definitivno izstopata Vikend brunarica Novo mesto ter počitniški bungalov Zgornje Jezersko. Vse naše lesene hiše so narejene s kakovostnimi materiali in prihajajo izpod rok izkušenih mojstrov lesa. Z njimi boste dolgo let uživali ter se brezskrbno sproščali v objemu narave in miru.

Lesena brunarica

Torej, kaj pravite, ste pripravljeni na brezskrbne oddihe. Na sproščujoče vikende ob morskih obalah in pustolovščine v gorah. Če je vaš odgovor DA. Potem je skrajni čas, da pomislite na brunarico. Z njo boste dobili vse, kar si želite. Za dodatno sprostitev in pridih romantike pa si pred brunarico omislite VROČO KAD. Ostane vam samo še sproščanje pod zvezdnatim nebom. Okoli vas leži sneg ali pa vas obkroža šumenje morskih valov. Na koncu je izbira vaša.

Komentarji