Za vse informacije nas pokličite!
Tel.: 01 724 82 05 / Gsm: 070 168 855
Mail:
info@hrovat.net

Razlike med dobro in slabo brunarico

V dobi digitalne tehnologije, kjer je internet postal glavna in največja oglasna deska za vsa podjetja, smo velikokrat podvrženi raznoraznim priredbam slik in videov na način, da bi slabe materiale prikazali na kakovosten način. Ciljna skupina teh oglaševalcev so laiki, oz. ljudje, ki ne razlikujejo dobre brunarice od slabe. Ob besedah »Najboljši in najkvalitetnejši na svetu«, velikokrat spregledamo dejansko stanje materialov in kvaliteto sestave same brunarice, saj smo zaslepljeni z oglasom in lepimi besedami.


Razlike med dobro in slabo brunarico

Namen tega zapisa je, da predstavimo, kaj vse bi morala vsebovati standardna brunarica, da se jo lahko označi kot visokokvalitetna.

 

- Prvi pogoj je natančna in precizna izgradnja. Vsaka brunarica je svojevrstna in unikatna in kvalitetne ne prihajajo iz tekočega traku, temveč so vanjo vložene ure dela.

 

- Potrebuješ strokovnjake, ki imajo izkušnje in predvsem tehnično znanje.

 

- Sestavljene so iz dobrih in odpornih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. (Izključno kakovostni les sibirske smreke)

 

- Ključni del so dvojno zatesnjena okna in vrata za optimalno ohranjanje energije, s koeficientom toplotne prehodnosti U=1,4W/m2K, ki so primerna za bivanje.

 

- Mizarstvo mora imeti dobre in natančne stroje ter upravljalce za kakovostno izgradnjo. Vse konstrukcije so posledično rezane na sodobnih CNC strojih.

 

- Imeti mora profesionalno barvana vrata in okna, za unikaten izgled in zaščito.Podboji vrat morajo biti narejeni iz hrastovega lesa, za dolgotrajen obstoj.

 

- Pri dvojni steni so potrebne zatezne navojne palice, ki elemente držijo skupaj.

 

Pri brunaricah iz kategorije DF Deluxe (klik), ponujamo vse to.

 

Za lažje razumevanje celotnega zapisa, pa spodaj prilagamo slike dobre in slabe izgradnje brunarice. Gre za dva primera križnega spoja, pri kateri prva slika predstavlja slab spoj in druga kvaliteten spoj. Pri prvi sliki ne gre zgolj za napako temveč, za slabo gradnjo. Spoji ne smejo biti vidni, predvsem pa morajo biti trdni in zaprti, kot je to vidno na drugi sliki.

 

             

 

 

 

Komentarji