Za vse informacije nas pokličite!
Tel.: 01 724 82 05 / Gsm: 070 168 855
Mail:
info@hrovat.net

Ideje za sanjsko brunarico

Ko pomislimo na brunarice, se nam v glavi nariše prečudovita alpska pokrajina. Umeščena med gorske vršace, ki se kopajo v soncu. Resnično so brunarice v naših srcih nekaj posebnega, saj smo mnogi izmed nas v njih ustvarili čudovite spomine. Ampak kaj je tisto, kar brunarico spremeni iz običajne v sanjsko?


Ideje za sanjsko brunarico

 

Definitivno je prva stvar, ki doda vrednost brunarici les, oz. obdelava le tega. Pomislite na lepo izrezljane stopnice, ki vodijo v gornje prostore. Ali do potankosti obdelane detajle na lesenih polknicah. Resnično nudi les, ki je bil obdelan z ljubeznijo in mojstrstvom pravih mizarjev, večjo pristnost, saj prav občutimo ves trud in ljubezen, ki je bila vložena v obdelavo. Tako brunarico bomo veliko bolj cenili in jo imeli radi, saj ne bo samo še ena izmed mnogih, temveč nekaj posebnega.brunarica

Poleg obdelave lesa, je seveda izjemnega pomena, iz kakšnega lesa je narejena. Slab les bo potreboval veliko vzdrževanja. Namesto, da bomo v njej uživali, bo postal kraj kamor hodimo delat in ne na oddih. Najboljše so tako narejen iz najkvalitetnejšega lesa sibirske smreke. Ta jim daje trdnost in odpornost na vse možne vremenske pogoje. Z njo boste imeli le zelo malo dela in vzdrževanja. Tako boste lahko brezskrbno uživali in se sproščali.

brunarica za bivanje 

Da bo vaša brunarica resnično sanjska, potrebuje idilično lokacijo. Ljudje se razlikujemo med seboj, ampak vsi si želimo imeti mir med zasluženim dopustom. Lokacija, kjer vam najbližji sosed gleda čez ograjo, ne bo ravno poskrbela za sanjskost. Preden se odločite za tip brunarice, se odločite za kraj, kamor jo boste postavili. Izberite miren kraj, ki je malce oddaljen od ostalih in tako zagotavlja zasebnost in mir. Verjemite mi, sanjskost se bo absolutno povečala! Seveda tisti, ki uživate v družbi in ste radi obdani z ljudmi, upoštevajte to. Bistvo je, da si izberete kraj, kjer boste vi najbolj srečni.

vroča kad

Ostane nam samo še en element, ki je tudi bistvenega pomena. To je oprema. Vsak ima svoj okus in preference, vendar skoraj zagotovo ne morete zgrešiti z vročo kadjo. Nič ne prekosi sedenja v vroči kadi s šampanjcem v eni in jagodo v drugi roki. Vaše telo in duh vam bosta zagotovo hvaležna. Če imate dovolj prostora, na vrt dodajte gredice s cvetlicami, ali pa si od glavne ceste do brunarice zgradite leseno potko z osvetljavo. Ob večerih bo to še dodatno poskrbelo za romantično vzdušje. Vse skupaj pa odlično zaključi savna. Le ta poskrbi, da se z dopusta vrnete zdravi in napolnjeni z novo energijo.

Zadnja ideja oz. bolj nasvet za sanjsko brunarico pa je, da pustite težave doma in se resnično izklopite. Izklopite vse elektronske naprave in vklopite čutila ter odprite duha. Uživajte v družbi prijateljev, družine ali sami sebe. Saj sanjske brunarice ni brez sanjskih ljudi, zato ne pustite, da vam realnost podre vašo sanjsko brunarico.

Komentarji