Za vse informacije nas pokličite!
Tel.: 01 724 82 05 / Gsm: 070 168 855
Mail:
info@hrovat.net
Bi imeli svojo BRUNARICO za manj kot 10 000 evrov?

Bi imeli svojo BRUNARICO za manj kot 10 000 evrov?

Je res, da si vsi zaslužimo kotiček, kjer se lahko sprostimo? Seveda je res. Ne samo, da si to zaslužimo, to tudi potrebujemo. Po napornem tednu se v petek že veselimo, kako bomo preživeli vikend, a doma ugotovimo, da je pred nami delovni vikend. Počitek se zopet odmakne. To se ponavlja iz tedna v teden, iz leta v leto. In dokler smo še »mladi« to lažje prenašamo, ko pa imamo na sebi že nekaj križev, to postane bistveno težje.[...]Z brunarico boste stresu pomahali v slovo!

Z brunarico boste stresu pomahali v slovo!

Zunaj pritiska mraz vi pa ste ravno prespali že tretjo budilko. Ko vas četrta le prebudi ugotovite, da imate natanko 10 minut, da se oblečete, umijete in popijete kavo. Če na poti do avta v kuhinjo slučajno zagledate še ostanek večerje, še toliko bolje. Ko natanko 9 minut po vstajenju pridete do vašega avta, ugotovite, da je ta čisto zamrznjen. Pomislite, da boste v službo spet vozili reli, ki vam ga tudi profesionalen dirkač ne bi zameril. In to se ponavlja iz tedna v teden. Želite si počitka, kjer bi si napolnili baterije in si spočili svoje utrujeno telo. [...]Ideje za sanjsko brunarico

Ideje za sanjsko brunarico

Ko pomislimo na brunarice, se nam v glavi nariše prečudovita alpska pokrajina. Umeščena med gorske vršace, ki se kopajo v soncu. Resnično so brunarice v naših srcih nekaj posebnega, saj smo mnogi izmed nas v njih ustvarili čudovite spomine. Ampak kaj je tisto, kar brunarico spremeni iz običajne v sanjsko?[...]Začnite graditi svoj posel kar iz domačega vrta!

Začnite graditi svoj posel kar iz domačega vrta!

Le kdo si ne želi, da bi lahko ob jutrih še malo poležal v postelji, preden se odpravi v službo? Ali ne bi bilo naravnost odlično, če se vam ne bi bilo treba vsakič znova jeziti nad jutranjo konico in vozniki, ki se ne ozirajo na druge? Vse to si lahko ustvarite z domačo pisarno, ki si jo zgradite na vašem vrtu!

[...]10 razlogov zakaj se odločiti za Brunarice LV?

10 razlogov zakaj se odločiti za Brunarice LV?

1. Največja izbira v Sloveniji
2. Tradicija od leta 1964
3. Finančno stabilno podjetje
4. Kompletna oprema vrta in okolice
5. Najmodernejša tehnologija
6. Garantirana kvaliteta
7. Garancija na izvedbo in material
8. Redna dobava
9. Montaža
10. Montaža v lastni režiji

[...]Prednosti bivanja v brunarici

Prednosti bivanja v brunarici

Ljudje se v zadnjih letih vedno bolj zavedamo, da imamo s svojim ravnanjem velik vpliv na ekosistem Zemlje. Standardni domovi so ogromni potrošniki energije in poleg tega tudi veliki onesnaževalci okolja. Odlična alternativa so brunarice, a ljudje po njih ne posegajo, ker so mnenja, da so to lesene koče, kjer se ne da živeti. Resnica je daleč od tega. Brunarice so primerne za življenje in so v veliko elementih celo boljše kot navadne gradnje.

[...]Razlike med dobro in slabo brunarico

Razlike med dobro in slabo brunarico

V dobi digitalne tehnologije, kjer je internet postal glavna in največja oglasna deska za vsa podjetja, smo velikokrat podvrženi raznoraznim priredbam slik in videov na način, da bi slabe materiale prikazali na kakovosten način. Ciljna skupina teh oglaševalcev so laiki, oz. ljudje, ki ne razlikujejo dobre brunarice od slabe. Ob besedah »Najboljši in najkvalitetnejši na svetu«, velikokrat spregledamo dejansko stanje materialov in kvaliteto sestave same brunarice, saj smo zaslepljeni z oglasom in lepimi besedami.

[...]Izdelkov: 7