Za vse informacije nas pokličite!
Tel.: 01 724 82 05 / Gsm: 070 168 855
Mail:
info@hrovat.net

Začnite graditi svoj posel kar iz domačega vrta!

Le kdo si ne želi, da bi lahko ob jutrih še malo poležal v postelji, preden se odpravi v službo? Ali ne bi bilo naravnost odlično, če se vam ne bi bilo treba vsakič znova jeziti nad jutranjo konico in vozniki, ki se ne ozirajo na druge? Vse to si lahko ustvarite z domačo pisarno, ki si jo zgradite na vašem vrtu!


Začnite graditi svoj posel kar iz domačega vrta!

Za koga je primerna?

Vrtne pisarne so primerne za vse, ki začenjate svoj posel in si ne morete privoščiti, oz. ne potrebujete ogromnega prostora. Primerna je za maserje, ki si lahko ustvarijo prijetne ambient v naravi. Morda potrebujete mir pri vašem umetniškem ustvarjanju ali pa preprosto želite imeti svoj lasten kotiček, kjer razmišljate o novih revolucionarnih idejah in rešitvah. Primerna je tudi za frizerske salone. Ustvarite si unikaten salon, ki je drugačen od ostalih. Stranke bodo k vam prišle skozi vašIzolirna vrtna pisarnacvetlični vrt in morda dobile navdih za barvo pričeske. Primerna je tudi za tiste, ki v hiši nikakor ne najdete prostora, povsod je že nekdo, le za vas se nič ne najde. Rešitev je oddaljena le korak! Domača vrtna pisarna vam bo olajšala grajenje vašega posla. Namesto, da se vam ob jutrih mudi in ste že navsezgodaj pod stresom in nejevoljni, boste v službo prišli spočiti in sproščeni. Delovni dan se bo tako začel produktivno in predvsem uspešno. Imeli boste več časa za delo, saj ga ne boste po nepotrebnem izgubljali zaradi iskanja parkirnega prostora, gneče ipd. Tudi družina vam bo hvaležna. Ker boste delali doma, bo dovolj časa za otroke, saj boste oddaljeni le minutko. Kosila bodo zopet postala družinska in ne boste zamudili niti enega pomembnega trenutka v življenju vaših bližnjih. In nenazadnje, vaše stranke in poslovni partnerji vam bodo bolj zaupali. Spoznali vas bodo v domačem okolju. Morda se bodo poistovetili z nekaterimi vašimi izbirami in okusom, predvsem pa bodo bolj spoznali vas! Za grajenje in sklepanje posla je to zelo pomembno, saj vsi radi vemo s kom sklepamo posle.

Kaj pa cena?Izolirna vrtna pisarnaA

Seveda je to pomemben aspekt. Cene dobrih vrtnih pisarn se cenovno gibljejo med 7 do 10 tisoč evri. Kar se na prvo oceno morda sliši veliko, vendar stvar je potrebno pogledati iz drugega zornega kota. Če imate prostor v najemu, vas to mesečno ogromno stane. In to mesec za mesecem, leto za letom. Domačo pisarno pa si postavite enkrat in jo imate za vedno. Dolgoročno je to najboljša investicija, ki jo vložite v vaš posel!

Torej, ali jo res potrebujem?

To se morate odločiti sami, a pri trenutnem tempu življenja moramo bit dosegljivi vedno in povsod, če ne nas drugi prehitijo. Domača pisarna to omogoča, saj boste hitro prišli do delovnega prostora kjer imate shranjene vse pomembne dokumente, se povezali s poslovnimi partnerji in nudili podporo strankam. Po sklenjenem poslu pa se boste vrnili v toplino doma in objem družine.

Komentarji